Θεσσαλονίκη: «Ο εν διαστάσει σύζυγος της και όχι η πεθερά δολοφόνησε την 55χρονη στο ζαχαροπλαστείο»

Ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
grtimes
0

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 55χρονης σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με το Mega και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, δράστης της δολοφονίας είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Οι αρχικές πληροφορίες, που τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν, υποστήριζαν ότι πίσω από τη δολοφονία βρισκόταν μια γυναίκα και συγκεκριμένα η μητέρα του πρώην συζύγου της. Τελικά,  όπως μεταδίδει το in.gr, η 55χρονη δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φορούσε παλτό και άλλα ρούχα με αποτέλεσμα να παραπλανήσει τους μάρτυρες και να θεωρήσουν ότι είναι γυναίκα. Ο δράστης, που διέμενε στα Τρίκαλα, φέρεται να έχει συλληφθεί.

Αυτή είναι η 17η γυναικοκτονία στη χώρα μας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM