Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε σκεπή λόγω των ισχυρών ανέμων

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε σκεπή εγκαταλελειμμένου κτιρίου λόγω των ισχυρών ανέμων Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Κατέρρευσε, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, η σκεπή ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι είχε μεγαλώσει ένα δέντρο, το οποίο από τους θυελλώδεις ανέμους κουνήθηκε και οδήγησε στην πτώση της σκεπής. Eκείνη τη στιγμή περνούσε ένας έφηβος με το σκυλί του, οι οποίοι, είναι καλά στην υγεία τους.

Από την κατάρρευση λόγω της επιδείνωσης του καιρού δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ούτε ζημιά σε κάποιο από τα παρακείμενα σταθμευμένα οχήματα. Ο δήμος Θεσσαλονίκης αναζητά τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Αρτοποιός: «Αρκετές οι πτώσεις δέντρων λόγω ανέμων»

O εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως  η σημερινή αλλά και η αυριανή είναι δύσκολες ημέρες, που απαιτούν προσοχή λόγω του άστατου καιρού.

Συγκεκριμένα, προειδοποίησε τους αγρότες να αποφύγουν κάθε θερμή εργασία και καύση και τους πολίτες να είναι προσεχτικοί ότι περνούν ή παρκάρουν κάτω από δέντρα.

«Σήμερα και αύριο δεν πρέπει για κανέναν λόγο να κάψουμε τίποτα. Καμία θερμή εργασία, καμία καύση στην ύπαιθρο» είπε χαρακτηριστικά αναφέροντας ως παράδειγμα το Μαίναλο, όπου οι άνεμοι ξεπέρασαν τα 10 μποφόρ! Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι έχουν σημειωθεί αρκετές πτώσεις δέντρων κυρίως στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αττική.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM