ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θεσσαλονίκη-αυτοκτονία γυμναστή: Άρση τηλεφωνικού, τραπεζικού και φορολογικού απορρήτου ζητά η 50χρονη

Θεσσαλονίκη-αυτοκτονία γυμναστή: Έτοιμη να καταθέσει στις αρχές δηλώνει η 50χρονη Facebook Twitter
0

Έτοιμη να καταθέσει όταν της ζητηθεί από το αρμόδιο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής δηλώνει η 50χρονη γυναίκα, την οποία ο γυμναστής από την Θεσσαλονίκη κατονομάζει σε mail του ως υπεύθυνη για την οικονομική του καταστροφή, λίγο πριν αυτοκτονήσει την περασμένη εβδομάδα.

Επιμένει ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα και πως όσα της καταλόγισε ο γυμναστής είναι αβάσιμα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Την περασμένη Παρασκευή δε, είχε καταθέσει υπόμνημα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο διαβιβάστηκε στο Ανθρωποκτονιών, λόγω των σοβαρών καταγγελιών που έκανε ο αυτόχειρας.

Το υπόμνημα συνοδευόταν από 100 περίπου μηνύματα και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, που ισχυρίζεται ότι ανήκουν στον αυτόχειρα, και το οποίο χρονολογείται από τον Σεπτέμβριο του 2021. 

«Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου» ανέφερε το σημείωμα, που παραθέτει το Πρώτο Θέμα.

Επιπλέον, η 50χρονη δήλωσε μέσω του δικηγόρου της ότι είναι στη διάθεση των Αρχών ενώ έχει ζητήσει να γίνει άρση του τηλεφωνικού, του τραπεζικού και του φορολογικού της απορρήτου για να να αποδείξει ότι δεν είναι υπεύθυνη για όσα την κατηγορούσε ο αυτόχειρας γυμναστής.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, στο Πρώτο Θέμα, η γυναίκα ήταν έτοιμη να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του γυμναστή λίγες μέρες πριν την αυτοκτονία του.

Ο λόγος ήταν ότι «τα μηνύματα που έστελνε στην εντολέα μου άρχισαν να έχουν και άλλες διαστάσεις, απειλητικές, εκβιαστικές, τρομακτικές» όπως είπε χαρακτηριστικά υπενθυμίζοντας, ότι ο 50χρονος πριν αυτοκτονήσει είχε στείλει και βίντεο με προσωπικές στιγμές των δύο σε διάφορους παραλήπτες μεταξύ των οποίων και στο σχολείο της 17χρονης κόρης της.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM