Θάνατος τουρίστριας στο Πήλιο: Προσήχθη ο σύζυγός της – Νέα στοιχεία για την περίεργη υπόθεση

Θάνατος τουρίστριας στο Πήλιο: Προσήχθη ο σύζυγός της – Νέα στοιχεία για την περίεργη υπόθεση Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EUROKINISSI
0

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως όσον αφορά στην υπόθεση θανάτου της Γερμανίδας τουρίστας στο Πήλιο.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε παραλία πριν από 11 μέρες και παρότι αρχικά η υπόθεση εξεταζόταν ως θάνατος από παθολογικά αίτια, τελικώς αποδείχθηκε πως πρόκειται για αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, καθώς η ιατροδικαστής εντόπισε σφαίρα στο σώμα της.

Στο πόρισμά της η ιατροδικαστής αποδίδει τον θάνατο της 58χρονης τουρίστριας, που παραθέριζε στην περιοχή, σε διαμπερές τραύμα από σφαίρα σε καρδιά και πνεύμονες. Είχε δεχθεί σφαίρα 22mm, από πιστόλι μικρού διαμετρήματος, στην πλάτη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ η ιατροδικαστής, στην αναφορά της στην αστυνομία εξηγεί με λεπτομέρειες, τι ακριβώς διαπίστωσε κατά την εξέταση της Γερμανίδας. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή φέρει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φόρα από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία. Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9 - 10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς - (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο- τρίτο μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου. Συναφώς αναφέρεται ότι πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής. Το φόρεμα της θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή».

Το θύμα φέρεται να αιφνιδιάστηκε από τον δολοφόνο της, που την πυροβόλησε από κοντά και στην πλάτη.

Κατά τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν γίνει η δήλωση του θανάτου της

Η αστυνομία έχει προσαγάγει τον σύζυγό της, για ανάκριση, ενώ στο επίκεντρο έχει μπει γενικώς το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον.

Παράλληλα, γίνεται έρευνα σε σκάφη, ποιμνιοστάσια και κατοικίες για να βρεθεί το όπλο, αλλά δεν έχει αποδώσει ακόμα καρπούς. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM