Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από το 2014 Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Εν μέσω των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτραο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος ανέφερε πως το 2014 υπήρξε ανώνυμη καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας και από τους δύο γονείς της, τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, ο κ. Γιαννόπουλος εξήγησε μιλώντας στο Open, ότι ανέτρεξαν στις υποθέσεις που υπάρχουν στο αρχείο του Χαμόγελου του Παιδιού για να εξακριβώσουν αν υπήρχε κάποια παλαιότερη αναφορά που να σχετίζεται με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Η ανώνυμη καταγγελία, όπως ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος, είχε την ένδειξη «Επείγον στις 14 Αυγούστου του 2014». Στην αναφορά γινόταν λόγος «για κακοποίηση του 9 μηνών τότε κοριτσιού, ιδιαίτερα από τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου και η οποία στη συνέχεια όπως προβλέπει η διαδικασία, εστάλη στην Εισαγγελία». Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού η υπόθεση δεν προχώρησε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM