No.1

Θα αποκλείσουν την εθνική οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργική

Θα αποκλείσουν την εθνική οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργική Facebook Twitter
5

Σε στάση εργασίας έως τις 12 το μεσημέρι και γενικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου προχωρούν, σύμφωνα με συνδικαλιστικά στελέχη, οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής.

Οι 200 από τους 163 εργαζομένους στη βιομηχανία τίθενται από σήμερα σε διαθεσιμότητα. Καθώς η Χαλυβουργική επικαλείται το υψηλό ενεργειακό κόστος.

Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση της εργοδοσίας και των εργαζομένων, στο υπουργείο Εργασίας.

Ελλάδα
5

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM