Τάσος Ξιαρχό για τα επεισόδια στο MAD VMA 2022: «Ανέβηκα και πήρα την Τάμτα γιατί είδα κάποιον με όπλο»

Τάσος Ξιαρχό για τα επεισόδια στο MAD VMA 2022: «Ανέβηκα και πήρα την Τάμτα γιατί είδα κάποιο με όπλο» Facebook Twitter
0

Για τα πρωτοφανή επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Τετάρτης στα Mad VMA 2022, με δύο τράπερ που συμμετείχαν στη διοργάνωση να πιάνονται στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί δύο φορές η διοργάνωση μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο γνωστός χορογράφος μόλις ξεκίνησε η ένταση ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να κατεβάσει την Τάμτα που παρουσίαζε το act της, καταγγέλλοντας πως είδε κάποιον εκείνη την ώρα να βγάζει όπλο.

«Είναι μία στιγμή που έχω κάτσει μπροστά στη σκηνή να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο και βίαιο» ανέφερε αρχικά μιλώντας στους δημοσιογράφους. Όπως εξήγησε, όταν είδε την τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονοθοπείται «και να φεύγει από τις καρέκλες», ανέβηκε στη σκηνή για να πάρει την Τάμτα.

«Το θέμα είναι ότι ανέβηκα να την πάρω γιατί είδα ένα όπλο, κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα» κατήγγειλε ο Τάσος Ξιαρχό.

Σε μία εκτίμηση γιατί συνέβη κάτι τέτοιο σε μία μουσική βραδιά, ο γνωστός χορευτής είπε: «Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπούν αυτούς τους καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε στο act μετά από αυτό και έπαιξε playback. Και καλά έκανε, έπρεπε να φύγουν όλοι».

«Δεν μπορείς να τους κουνήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυτό που συνέβη και οι άνθρωποι της διοργάνωσης προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν… Δεν θα έπρεπε να βραβευτούν. Είναι μόδα και γίνεται για το ποιος θα καταφέρει να γίνει αρχηγός. Είναι το θεαθήναι και το κάνουν για να δείξουν ότι δύναμη να έχεις προστασία» κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM