Τανάγρα: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς - Επιχειρούν ξανά τα εναέρια μέσα

Τανάγρα: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς - Επιχειρούν ξανά τα εναέρια μέσα Facebook Twitter
0

Εξαιρετικά δύσκολη ήταν η νύχτα που πέρασε για τις πυροσβεστικές δυνάμεις στην Τανάγρα,  καθώς δεκάδες πυροσβέστες και οχήματα, έδωσαν μάχη με τις φλόγες, προκειμένου το μέτωπο της φωτιάς να περιοριστεί ή να μην επεκταθεί.

H προσπάθεια 0των πυροσβεστικών δυνάμεων απέδωσε και οι κατά τόπους μάχες με τις διάσπαρτες εστίες του μετώπου κερδήθηκαν, με αποτέλεσμα το πρωί της Πέμπτης η εικόνα να χαρακτηρίζεται «καλή».

Με το πρώτο φως της ημέρας απογειώθηκε ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη, που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικό στον πλήρη έλεγχο της φωτιάς.

Ήδη έχουν καεί αρκετά στρέμματα δασικής έκτασης στην Ασωπεία, ενώ δεν έχουν κινδυνεύσει κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για τη φωτιά ειδοποιήθηκαν στις 4.40μ.μ. την Τετάρτη. Αμέσως, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση προς το σημείο, όπου έσπευσαν 174 πυροσβέστες, 42 οχήματα, 10 αεροσκάφη, ομάδες μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων, 6 ελικόπτερα και 1 συντονιστικό ελικόπτερο. Όταν έπεσε το φως της ημέρας αποσύρθηκαν τα εναέρια μέσα, αλλά παρέμεινε το σύνολο των επίγειων δυνάμεων, συνεχίζοντας τη μάχη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ