Τα πρώτα αισιόδοξα νέα για την Ντένια Παράσχη, το κορίτσι που συγκίνησε όλη την Ελλάδα

Τα πρώτα αισιόδοξα νέα για την Ντένια Παράσχη, το κορίτσι που συγκίνησε όλη την Ελλάδα Facebook Twitter
12

Ο πατέρας της Ντένιας Παράσχη, της 28χρονης από τη Ζάκυνθο που συγκλόνισε και κινητοποίησε το πανελλήνιο όταν γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας της, μίλησε από τη Βοστώνη, στο δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ TV.

O κος Σπύρος Παράσχης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και είπε πως η Ντένια είναι πολύ καλύτερα ψυχολογικά.

Τα πρώτα μηνύματα είναι αισιόδοξα, σύμφωνα με όσα μπορούσε να πει ο πατέρας της Ντένιας. Μετά τη βιοψία από το επιτελείο του καθηγήτη Βλαχάκη, χθες βγήκε το αποτέλεσμα το οποίο κάνει λόγο για λέμφωμα που όμως οι γιατροί λένε πως αντιμετωπίζεται με θεραπευτική αγωγή και είναι ιάσιμο. Ωστόσο σημείωσε πως απαιτείται 5 μήνες θεραπεία στην Αμερική.

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM