Σύρος - καταγγελία: Καθηγήτρια «χτύπησε» μαθήτρια μέσα στην τάξη, για να της πάρει το κινητό

Σύρος: Καταγγελία ότι καθηγήτρια «χτύπησε» μαθήτρια μέσα στην τάξη, για να της πάρει το κινητό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Καταγγελία για καθηγήτρια που «χτύπησε» μαθήτρια για να της πάρει το κινητό τηλέφωνο, την ώρα του μαθήματος, έγινε στη Σύρο.Το περιστατικό φέρεται ότι συνέβη το πρωί της Τρίτης στη Β’ τάξη του ΕΠΑΛ Σύρου, σύμφωνα με το syrospress. Μαθητές με τους οποίους μίλησε η ιστοσελίδα περιέγραψαν το περιστατικό ως εξής:

 

«Η συμμαθήτριά μας είχε το κινητό της μέσα στη τάξη κι επειδή το είχε ξεχάσει ανοιχτό, χτύπησε την ώρα του μαθήματος. Πήγε να το κλείσει να μην χτυπάει και η καθηγήτρια της το άρπαξε από τα χέρια τραβώντας και γρατζουνώντας την, φωνάζοντας ότι τη βιντεοσκοπούσε. Αφού το πήρε από τη συμμαθήτριά μας της έδινε αγκωνιές με το χέρι της στο στομάχι για να μη της το πάρει...».

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κυκλάδων και το 15μελές, το οποίο θα παραθέσει τα γενικότερα παράπονά του για τη συγκεκριμένη καθηγήτρια.

 

Η οικογένεια της μαθήτριας περιμένει την αντίδραση του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων για το συμβάν, διαφορετικά διατίθεται να φτάσει στον εισαγγελέα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ