Συνταξιούχος κατήγγειλε ότι του έκλεψαν 200.000 ευρώ από την ντουλάπα του σπιτιού του στη Λευκάδα

Συνταξιούχος κατήγγειλε ότι του έκλεψαν 200.000 ευρώ από την ντουλάπα του σπιτιού του στη Λευκάδα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
1

«Άφαντα» έγιναν, σύμφωνα με την καταγγελία συνταξιούχου, στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου Βόνιτσας, 200.000 ευρώ, που είχε κρυμμένα σε ντουλάπα, στο σπίτι του, στο νησάκι Κάλαμος που βρίσκεται απέναντι από τη Λευκάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας, ο 57χρονος συνταξιούχος αντιλήφθηκε ότι του έλειπαν τα χρήματα, όταν έφτασε με τη γυναίκα του, στο σπίτι του.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο αστυνομικό Τμήμα, μαζί με τα χρήματα, φέρεται να έχει εξαφανιστεί και η 37χρονη, Βραζιλιάνα, οικιακή βοηθός, του ζευγαριού.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου Βόνιτσας, εξετάζει όλες τις πιθανότητες στην υπόθεση, που βρίσκεται στο στάδιο προανάκρισης, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι αυτή την ώρα, τα ίχνη της οικιακής βοηθού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Μερικά όμορφα σχόλια:- 57 ετών συνταξιούχος (του δημοσίου, να υποθέσω;)- Με κομπόδεμα 200.000€ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ- Αντί να το έχει εκεί που πρέπει (τράπεζα), δεν έχουμε πια 2015- Αφύλακτο παρέα μαζί με μια οικιακή βοηθό ( η εθνιότητα είναι άσχετη)Λυπάμαι, αλλά είναι σαν να παρακαλούσε να του το πάρουν