Συνελήφθη στα σύνορα ακραίος Τσετσένος

Συνελήφθη στα σύνορα ακραίος Τσετσένος Facebook Twitter
0

34χρονος Τσετσένος ο οποίος κατηγορείται για τις δολοφονίες 5 Ρώσων αστυνομικών και για συμμετοχή σε ένοπλη οργάνωση, συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές, ενώ προσπαθούσε να εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα.

Ο Τσετσένος, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 5 Σεπτεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών Χίου ενώ επέβαινε σε λέμβο με άλλα 46 άτομα συριακής καταγωγής.

Ο 34χρονος που δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας διαπιστώθηκε ότι διέμενε στην Τουρκία.

Η σύλληψη έγινε μετά από συνεργασία των ελληνικών αστυνομικών Αρχών με τις αντίστοιχες ρωσικές, μέσω της Ιντερπόλ.

 Ο Τσετσένος κατηγορείται ότι, ως μέλος παράνομης, ένοπλης οργάνωσης, στην οποία συμμετείχε από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2009, επιτέθηκε με αυτόματο πυροβόλο όπλο και χειροβομβίδα, σε οχήματα με επιβαίνοντες αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε και να τραυματιστούν τέσσερις από αυτούς, σε περιοχή της Ρωσίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM