Συνελήφθη καταζητούμενος, 20 χρόνια μετά τον φόνο για τον οποίο κατηγορείται

Συνελήφθη καταζητούμενος, 20 χρόνια μετά τον φόνο για τον οποίο κατηγορείται Facebook Twitter
0

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια φυγοδικίας, συνελήφθη χθες στην πόλη της Ρόδου ένας 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για τη δολοφονία μίας γυναίκας.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις για διάπραξη ανθρωποκτονίας και κλοπές.


Ειδικότερα, διωκόταν με ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, 84χρονης ημεδαπής, που είχε διαπραχθεί στις 3 Ιουλίου του 1998, στην Κω.

Επίσης, με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπές που διέπραξε στη Ρόδο την 16 και 18 Μαρτίου του 2006.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM