NEO VIDCAST

Συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων

Συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
3

Για κατοχή κοκαΐνης συνελήφθη αργά χθες το βράδυ ο Διευθυντής των Φυλακών Τρικάλων, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων στο πολυτελές όχημά το, έξω από την πύλη εισόδου του Σωφρονιστικού Καταστήματος.

Όπως μεταδίδει το trikalanews.gr, ο έλεγχος αποκάλυψε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,7 γρ. η οποία κατασχέθηκε και ο 40χρονος συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε αμέσως και το κινητό του τηλέφωνο.

Ακολούθως, συνελήφθη και 34χρονος σε περιοχή των Τρικάλων ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ θέμα χρόνου είναι να συλληφθεί και ο 39χρονος που προμήθευσε την κοκαΐνη και αναζητείται από την Αστυνομία.

Το κτίριο των Φυλακών Τρικάλων, έχει «σφραγισθεί», έχει ενισχυθεί η εξωτερική φύλαξη του καθώς συνεχίζονται οι έλεγχοι στο εσωτερικό του. Στον έλεγχο του γραφείου του Διευθυντή των Φυλακών δεν βρέθηκε κάτι το επιλήψιμο ενώ ερευνούνται και άλλοι ιδιωτικοί του χώροι.


Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας.

3

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν έχει σημασία αν ήταν για προσωπική χρήση ή όχι η κοκαίνη, σημασία έχει να τον δούμε πίσω από τα σίδερα με τους κρατούμενούς του.Έτσι από περιέργεια για να δούμε τι θα τον κάνουν...