Συνελήφθη αστυνομικός για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης- Ήταν προπονητής της

Συνελήφθη αστυνομικός για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης- Ήταν προπονητής της Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ένας αστυνομικός συνελήφθη κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, έπειτα από καταγγελία των γονιών του κοριτσιού. 

Ο αστυνομικός συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευή από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Προηγήθηκε η καταγγελία της ανήλικης και των γονιών της. Ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος, προέβη τουλάχιστον από τον Ιανουάριο σε κατ΄επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη, σύμφωνα με την καταγγελία. 

Ο αστυνομικός που συνελήφθη είναι 53 ετών, έπειτα από την καταγγελία 14χρονης και των γονιών της, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Ο ένστολος ήταν και προπονητής βόλεϊ σε σύλλογο νησιού. 

Επιπλέον, τουλάχιστον από τον Μάιο, κάνοντας χρήση προφίλ σε εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις, ανέφερε η καταγγελία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίστηκε, παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή. Επιπλέον, κατά την προανακριτική διαδικασία, προέκυψε ότι ο αστυνομικός είχε προβεί σε θωπεία σε βάρος άλλης μία ανήλικης, σύμφωνα με την ανακοίνωση. 

Κατά τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι και τα αυτοκίνητά του «βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.)».
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ