Συνελήφθη 52χρονος για revenge porn πρώην συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 52χρονου για revenge porn Facebook Twitter
Revenge porn, φωτ: Unsplash
0

Στη σύλληψη ενός άνδρα από τη Θεσσαλονίκη για revenge porn προχώρησαν οι αρχές. Ο 52χρονος καταγγέλθηκε από την πρώην σύντροφο του, ότι χωρίς την συγκατάθεση της δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου. 

Ο 39χρονος που συνελήφθη για revenge porn κατηγορείται ότι παραβίασε τη νομοθεσία περί αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, περί αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας και άλλων διατάξεων και για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος της πρώην συντρόφου του. 

Ο άνδρας έπεσε στα χέρια των αρχών κατόπιν καταγγελίας της 39χρονης πρώην συντρόφου του. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 52χρονος έστειλε σε τρίτο άτομο φωτογραφίες και βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο που απεικονιζόταν η ίδια. Ακόμα, ο άνδρας δημοσίευσε και στα social media φωτογραφίες της χωρίς εκείνη να έχει συγκαταθέσει. 

Οι αστυνομικές αρχές στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου και βρήκαν ότι ο ίδιος πράγματι είχε αποθηκευμένο οπτικό υλικό. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM