Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Έκλεισαν νωρίτερα την Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Έκλεισαν νωρίτερα την Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Συνεχίζονται και σήμερα οι κινητοποιήσεις των αγροτών, οι οποίοι νωρίτερα προχώρησαν στον αποκλεισμό της εθνικής οδού Τρικάλων - Λάρισας, στο ύψος του Ζάρκου.

Σήμερα το μεσημέρι συγκεκριμένα οι αγρότες προχώρησαν για περίπου μισή ώρα στον αποκλεισμό του τμήματος αυτού της εθνικής οδού, έπειτα από το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων «Η Άνοιξη». Η κίνηση αυτή έγινε χωρίς τρακτέρ και μηχανήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λάμπρος Τσέκας έκανε λόγο για άμεσες αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Τσέκας μίλησε για αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς χωρίς όρους και προϋποθέσεις με απευθείας κρατική αρωγή βάση των εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ σε ζώα, παραγωγές που πλημμύρισαν, άμεση αποκατάσταση των κατεστραμμένων κατοικιών, όπως και μείωση του κόστους παραγωγής και πολλά άλλα. Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη εβδομάδα σε συντονισμό με τα αλλά μπλόκα της περιφέρειας αναμένεται να αποκλειστεί και ο κόμβος της Εγνατίας στην Σιάτιστα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM
Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Ελλάδα / Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Κατά την έρευνα προέκυψε ότι ο 17χρονος είχε χρησιμοποιήσει πλαστή αστυνομική ταυτότητα προκειμένου να εισέλθει στο κατάστημα και να παραγγείλει ποτά
LIFO NEWSROOM