Συμβασιούχος απειλεί να αυτοκτονήσει από τον 8ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών

Συμβασιούχος απειλεί να αυτοκτονήσει από τον 8ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας έχει ανέβει στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος, και απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 8ο όροφο. 

Μετά την άκαρπη συνάντηση των απεργών της καθαριότητας Δήμων με τους εργατολόγους και στελέχη του υπουργείου, ένας από τους «παρατασιούχους» που μετέβησαν στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ανέβηκε στο κτίριο του ΥΠΕΣ και απειλεί να αυτοκτονήσει, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι απεργοί συναντήθηκαν με στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών το μεσημέρι της Παρασκευής, χωρίς να λάβουν ικανοποιητικές διαβεβαιώσεις.

Πριν από λίγο, ένας από τους απεργούς, ανέβηκε στο κτίριο του ΥΠΕΣ και τα τελευταία λεπτά απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 8ο όροφο.

Περισσότερα σε λίγο

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ελλάδα / Μάριος Διονέλλης: Απολύθηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών - «Διαφώνησα ανοιχτά με τη στήριξη σε Τσίπρα»

«Είπα και έγραψα για αυτά, σε μια εφημερίδα που τα 13 προηγούμενα χρόνια, έδειχνε ανοχή στη διαφορετική άποψη» σχολίασε, χαρακτηρίζοντας την απόλυσή του «παράσημο»
THE LIFO TEAM