Το συγκινητικό μήνυμα του Πύρρου Δήμα για το θάνατο της συζύγου του: Η Αναστασία στάθηκε γενναία

Το συγκινητικό μήνυμα του Πύρρου Δήμα για το θάνατο της συζύγου του: Η Αναστασία στάθηκε γενναία Facebook Twitter
2

Ένα συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό της συζύγου του, Αναστασίας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Πύρρος Δήμας. 

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση σε αυτές τις δύσκολες ώρες αλλά και τους γιατρούς που στάθηκαν στο πλευρό της γυναίκας του, όλα αυτά τα χρόνια που έδινε μάχη με τον καρκίνο. 

Το μήνυμα υπογράφει ο Πύρρος Δήμας μαζί με τα τέσσερα παιδιά του.

«Αγαπητοί φίλοι,

Δυσκολεύομαι να βρω τα σωστά λόγια να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση σας, μετά τον χαμό της Αναστασίας μου. Εγώ και η οικογένεια μου, μέσα στην οδύνη και στη συντριβή, αισθανθήκαμε σαν ζεστό χάδι παρηγοριάς τα λόγια και τα μηνύματά σας. Η Αναστασία αγωνίστηκε τρία χρόνια απέναντι στο καρκίνο. Στάθηκε γενναία. Ήταν πάντα γεμάτη δύναμη. Και αυτή η δύναμη δίνει σε μένα και στα παιδιά μας το κουράγιο να σταθούμε όρθιοι.

Θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους, έναν προς έναν για την ευγένεια και την καλοσύνη σας. Το κάνω εγώ και τα παιδιά εκ μέρους της.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που έδωσαν τις γνώσεις, τον χρόνο και την εμπειρία τους για να βοηθήσουν την Αναστασία. Το κάνουν καθημερινά, προσφέροντας βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.

Στο Νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», στον νευροχειρουργό Νίκο Γεωργακούλια και στην ομάδα του.

Στον όμιλο «Υγεία», στον διευθύνοντα σύμβουλο Ανδρέα Καρταπάνη, στην Ευαγγελία Ραζή και στην Πρότυπη Ογκολογική Ομάδα της, στον ογκολόγο Κωνσταντίνο Δαρδούφα.

Στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέα Δρακόπουλο.

Στην Αμερική, τις οικογένειες του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση και του Τέντι και της Ντέμπι Δημητριάδη.

Το ίδιο θερμά θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό που συναντήσαμε σε θαλάμους, διαδρόμους, εργαστήρια νοσοκομείων, αίθουσες χημιοθεραπείας και ακτινοβολίας, χειρουργεία. Ο καρκίνος θα ηττηθεί γιατί έχει έναν κόσμο από υπέροχους ανθρώπους να τον πολεμάει.

Να είστε όλοι καλά.

Πύρρος, Ελένη, Βίκτωρ, Μαρία, Νικόλας».

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Πριν πέντε χρόνια έχασα τον πατέρα μου από τον ίδιο όγκο , πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση ! Αν κ όταν χάνεις ένα αγάπημενο σου πρόσωπο , οποίος κ αν ειναι ο τρόπος με τον οποίο φεύγει άπο την ζωή ο πόνος παραμένει κ δεν πάυει να ειναι μεγάλος !