Συγκέντρωση εργαζομένων του Μαρινόπουλου έξω από το υπ. Εργασίας

Συγκέντρωση εργαζομένων του Μαρινόπουλου έξω από το υπ. Εργασίας Facebook Twitter
0

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, έξω από το υπουργείο Εργασίας, εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου, ενώ παράλληλα τα κλαδικά σωματεία Αττικής Εμπορουπαλλήλων-Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αττικής έχουν προκηρύξει για σήμερα 24ωρη παναττική απεργία στα καταστήματα, τα γραφεία και τις αποθήκες της "Μαρινόπουλος Α.Ε.".

 Οι συγκεντρωμένοι διεκδικούν άμεση καταβολή όλου του μισθού τους και του επιδόματος αδείας, διασφάλιση όλων των θέσων εργασίας και καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασικές τους σχέσεις.

 Η επιτροπή αγώνα καλεί ταυτόχρονα σε ενιαίο συντονισμό και οργάνωση από κοινού για το επόμενο βήμα, ώστε να φτιαχτεί ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων και να δοθεί συντονισμένα αγωνιστική απάντηση. Οι συγκεντρωμένοι θα επιδιώξουν συνάντηση με εκπρόσωπο του υπουργείου Εργασίας, αλλά, όπως δηλώνουν, δεν τρέφουν αυταπάτες ότι θα βρούν δικαίωση στα αιτήματά τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

Ελλάδα / Συστάσεις της αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων λόγω των αγροτικών μπλόκων - Πού εντοπίζονται προβλήματα

Οι οδηγοί καλούνται να ενημερώνονται για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς και για τις προβλεπόμενες εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν
THE LIFO TEAM