Στους 80 οι ταυτοποιημένοι νεκροί από την πυρκαγιά - 8 οι αγνοούμενοι

Στους 80 οι ταυτοποιημένοι νεκροί από την πυρκαγιά - 8 οι αγνοούμενοι Facebook Twitter
Eurokinissi
2

Στους 80 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών από την καταστροφική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας και την Πυροσβεστική.

Ειδικότερα, οι 76 είναι θύματα που απανθρακώθηκαν από τη φωτιά και ταυτοποιήθηκαν από τους ιατροδικαστές. Σε αυτούς προστίθενται και οι τέσσερις εγκαυματίες που κατέληξαν αφότου διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής.

Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε 8 άτομα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος.


Οι αρχές δεν διευκρινίζουν πόσες σοροί παραμένουν μη ταυτοποιημένες στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως σήμερα το πρωί, το πτώμα μία γυναίκας που έφερε εγκαύματα βρέθηκε στα ανοικτά της Γλυφάδας. Η σορός είναι πιθανό να συνδέεται με τη φονική πυρκαγιά της περασμένης Δευτέρας στο Μάτι.

Δεν είναι σαφές εάν στις αναγνωρισμένες σορούς περιλαμβάνεται το πτώμα της γυναίκας ή η σορός που βρέθηκε χθες ανοιχτά της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι. 

Οι έρευνες για τους αγνοούμενους συνεχίζονται. 

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ