Στο «σφυρί» η πρώτη κατοικία συνταξιούχου για χρέος 15.000 ευρώ - Τι καταγγέλλει

Στο «σφυρί» η πρώτη κατοικία συνταξιούχου για χρέος 15.000 ευρώ - Τι καταγγέλλει Facebook Twitter
φωτό αρχείου SOOC
2

Για χρέος μόλις 15.000 ευρώ η εφορία πρόκειται να κατασχέσει την πρώτη κατοικία μιας συνταξιούχου όπως καταγγέλλει η ίδια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κυρία Ζάνα Μπεμπόνη, υποστήριξε ότι το χρέος της στην εφορία είναι 10.000 ευρώ και οι τόκοι 5.000, ενώ οι 2.000 ευρώ είναι από λάθος της ΔΟΥ, το οποίο δεν έχει αποκατασταθεί.

Όπως κατήγγειλε, γίνονται κρατήσεις από τη σύνταξή της, ύψους 588,26 ευρώ η οποία, παρά το ότι μπαίνει σε ακατάσχετο λογαριασμό, κατάσχεται.


Έτσι, το υπόγειο διαμέρισμα 43 τμ στου Γκύζη βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, ενώ η αντικειμενική αξία του σπιτιού είναι 20.000 ευρώ.


Πλέον, η 65χρονη γυναίκα έχει εγκαταλείψει το σπίτι της και φιλοξενείται σε οικείους της.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ψέμματα θα λέει. Αφού ο πρωθυπουργός μας είπε ότι καμία λαϊκή κατοικία δεν βγαίνει στο σφυρί. Η αλήθεια είναι ότι όσες "συμφωνίες κυρίων" και να κάνουν κάποιοι συμπολίτες έχουν διαφύγει της προστασίας που θα έπρεπε να υπάρχει από το κράτος με νόμο, τουλάχιστον κατα περίπτωση για λόγους ανθρωπισμού και μόνο. Με τόσα όρια για να ενταχθείς και παλιές υποσχέσεις ότι "εμείς όταν βγούμε δεν θα σου τα πάρουμε" κάποιοι δεν μπόρεσαν ή δεν μερίμνησαν να προστατεύσουν το σπίτι τους.Ορίστε λοιπόν τους βρήκε τους καπιτάλες η κυβέρνηση, έτσι θα βγεί το πλεόνασμα. Από υπόγεια και χρεη των 10 000€. Είμαι σίγουρος ότι θα βρουν πάλι κάποιον άλλον να κατηγορήσουν και σε αυτή την περίπτωση που επωνύμα καταγγέλεται. Μπορούν να κάνουν πάλι εύκολες ειρωνίες κατα Λαφαζάνη κ.α. αλλά η πραγματικότητα είναι μια άλλη υπόθεση...Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση επίσης είναι πως γίνεται και παίρνουν και την σύνταξή της από ακατάσχετο λογαριασμό.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ