Στην Κέρκυρα ο Σταυρός χάθηκε στη θάλασσα - Φώναξαν δύτη να τον βρει

Στην Κέρκυρα ο Σταυρός χάθηκε στη θάλασσα - Φώναξαν δύτη να τον βρει Facebook Twitter
Δύτης βρήκε το Σταυρό που έχασαν στη θάλασσα στην Κέρκυρα - Φωτογραφία από corfunews
0

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Κέρκυρα καθώς ο Σταυρός για τον καθαγιασμό των υδάτων χάθηκε στη θάλασσα.

Ο ξύλινος σταυρός, που έριξε ο μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος, μπροστά από το παλιό λιμάνι της Κέρκυρας  χάθηκε κατά της τελετής.

Είκοσι δύο τολμηροί κολυμβητές, μεταξύ αυτών και δύο γυναίκες προσπαθούσαν για περισσότερο από 15 λεπτά, κάνοντας βουτιές στα παγωμένα νερά του Ιονίου, να βρουν τον σταυρό για να πάρουν την ευλογία.

Τελικά ο Σταυρός δεν βρέθηκε και ο μητροπολίτης έριξε και δεύτερο  δεμένο αυτή τη φορά με κορδέλα.

Λίγο αργότερα, επιστρατεύθηκε ένας δύτης ο οποίος μετά από αρκετό ψάξιμο στο βυθό βρήκε τελικά το Σταυρό.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM