Στην Ελλάδα οι τρεις ναυτικοί που είχαν απαχθεί από πειρατές στη Νιγηρία

Στην Ελλάδα οι τρεις ναυτικοί που είχαν απαχθεί από πειρατές στη Νιγηρία Facebook Twitter
Στην Ελλάδα οι τρεις ναυτικοί που είχαν απαχθεί από πειρατές στη Νιγηρία (marinetraffic)
0

Ελληνικό έδαφος πάτησαν λίγο μετά τις έντεκα το πρωί, οι τρεις Έλληνες ναυτικοί που είχαν πέσει θύματα απαγωγής από πειρατές στη Νιγηρία.

Εμφανώς εξαντλημένοι συναντήθηκαν με τα οικεία τους πρόσωπα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τα τρία μέλη του πλοίου "Στέλιος Κ", έφτασαν στην Ελλάδα, με ενδιάμεση στάση στην πρωτεύουσα του Κατάρ, την Ντόχα.

Ο ένας εκ των ναυτικών αναχώρησε αμέσως για Ικαρία, ενώ ο καπετάνιος και ο άλλος ναύτης αναχώρησαν για τα σπίτια τους στην Αθήνα.

«Μας φέρθηκαν καλά, μας έδιναν νερό και σούπα, είμαστε καλά», δήλωσε συγκινημένος ο καπετάνιος του πλοίου, χωρίς να θέλει να αναφερθεί παραπάνω στις συνθήκες κράτησής του από τους πειρατές.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM