Στην Άρτα ο Τσίπρας - Θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης για την σφαγή στο Κομμένο

Στην Άρτα ο Τσίπρας - Θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης για την σφαγή στο Κομμένο Facebook Twitter
0


Παρουσία για πρώτη φορά Έλληνα πρωθυπουργού, ξεκινούν σε λίγη ώρα οι εκδηλώσεις μνήμης για την σφαγή στο Κομμένο Άρτας σαν σήμερα πριν από 73χρόνια στις 16 Αυγούστου του 1943 από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται στο μαρτυρικό χωριό συνοδευόμενος από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα τελεστεί τρισάγιο στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και στην συνέχεια θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία του χωριού στον χώρο που βρίσκεται το μνημείο των θυμάτων της σφαγής. Θα ακολουθήσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα, χαιρετισμό του Πρωθυπουργού και εν συνεχεία θα γίνει προσκλητήριο των θυμάτων της θηριωδίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Σήμερα η κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες

Ελλάδα / Αγρότες: Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες - Κλιμάκωση των κινητοποίησεων ή διάλογος με την κυβέρνηση;

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων μεταβαίνουν στις Σέρρες ιδιαίτερα απογοητευμένοι και με περισσότερη δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή παρακράτηση ποσών από τους λογαριασμούς τους λόγω ΕΛΓΑ
THE LIFO TEAM