Στη φυλακή ένας ακόμη κατηγορούμενος για τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη

Στη φυλακή ένας ακόμη κατηγορούμενος για τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη Facebook Twitter
0

Προφυλακιστέος κρίθηκε το απόγευμα ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος αρχικά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

Πρόκειται για έναν 40χρονο, γνωστό με το προσωνύμιο «Κορυδαλλιώτης», ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας, ανήκε στην ηγετική ομάδα των κατηγορουμένων. Κατά την αρχική του εμφάνιση ενώπιον του ανακριτή, του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ωστόσο, οι Αρχές Ασφαλείας κατέθεσαν πρόσφατα πρόσθετα στοιχεία στον ανακριτή, που περιλαμβάνουν δείγματα πυρίτιδας από φωτοβολίδα καθώς και νέα ευρήματα που συνδέονται με υπόθεση εκβιασμών σε καντίνες.

Με βάση τα νέα αυτά στοιχεία, ο ανακριτής διέταξε την προσαγωγή του κατηγορουμένου και, λίγο αργότερα, την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM