Σπάρτη: Νταλίκα μπήκε σε σαλόνι

Σπάρτη: Νταλίκα μπήκε σε σαλόνι Facebook Twitter
2

Νταλίκα με συρόμενη καρότσα ξέφυγε από την πορεία της και εισέβαλε σε υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα διώροφης κατοικίας στη διασταύρωση των οδών Ορθίας Αρτέμιδος και Θερμοπυλών στη Σπάρτη. Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Τροχαία και Πυροσβεστική απεγκλώβισαν τον 23χρονο οδηγό, έναν 20χρονο κι έναν 60χρονο, που ήταν συνοδηγοί, και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης με επιπόλαια τραύματα.

Ευτυχώς την ώρα που η νταλίκα έπεσε πάνω στο σπίτι, οι ένοικοι του, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, βρισκόταν στα πίσω δωμάτια.

Η διπλοκατοικία από την πρόσκρουση έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές, αφού η μια κολόνα στην πρόσοψη της οικοδομής κόπηκε στα δύο, άλλη μια έχει χτυπηθεί, ενώ έχει καταστραφεί σημαντικό τμήμα της τοιχοποιίας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΓΙΔΑ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 9 άτομα για «ραντεβού»-παγίδα και ληστείες στο άλσος Μετεώρων

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν άνδρες που είχαν κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με ανήλικες και, όταν τους συναντούσαν στο άλσος, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν
THE LIFO TEAM