Σορός άντρα εντοπίστηκε σε παραλία στην Παλαιά Επίδαυρο

Σορός άντρα εντοπίστηκε σε παραλία στην Παλαιά Επίδαυρο Facebook Twitter
0

Σορός άντρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή «Ακρα Κλέφτης» της Παλαιάς Επιδαύρου.

Η σορός του άντρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε βράχια και σε απόσταση τριών μέτρων από τη θάλασσα.


Ο άντρας είχε μέτριο ανάστημα, κανονική διάπλαση, μακριά μαλλιά καστανά και φορούσε μπλε βερμούδα, κίτρινη μπλούζα κοντομάνικη με στάμπα σε αποχρώσεις μπλε-πράσινου και σαγιονάρες.

Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM