Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Δεν είχα ποτέ πρόθεση να συγκαλύψω αυτό που έγινε εις βάρος μου»

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Δεν είχα ποτέ πρόθεση να συγκαλύψω αυτό που έγινε εις βάρος μου» Facebook Twitter
Φωτογραφία: ndpphoto.gr
0

«Δεν είχα ποτέ πρόθεση να συγκαλύψω αυτό που έγινε εις βάρος μου», δήλωσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου, το πρωί της Τρίτης, αναφερόμενη στον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα.

Η ίδια δηλώνει πως δεν είχε ποτέ πρόθεση συγκάλυψης όσων συνέβησαν με αφορμή τα αρχικά ρεπορτάζ για την υπόθεση που ανέφεραν ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δήλωναν ότι τα τραύματά της προέρχονταν από ατύχημα, ότι είχε πέσει από τη σκάλα.

Πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της Σοφίας Πολυζωγόπουλου ζήτησε να γίνει η σχετική διευκρίνιση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον Σκάι, μέσω του δημοσιογράφου Άγγελου Βουράκη. Η δικηγόρος ζήτησε να ξεκαθαριστεί ότι ποτέ δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να συγκαλύψει την κακοποίηση που δέχτηκε και να υποστηρίξει το σενάριο της πτώσης από σκάλες. Αντίθετα, αυτό το οποίο έκανε ήταν μία διαχείριση της κατάστασης ώστε να μπορέσει να σταματήσει να κακοποιείται και να πείσει τον δράστη ότι δεν θα τον καταγγείλει. Αυτό που επιδίωκε σε εκείνο το χρονικό σημείο ήταν αρχικά να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, αφού ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένη από τα χτυπήματά του ενώ της είχε πάρει και το τηλέφωνό της. Εκεί, σε ασφαλές περιβάλλον, μπόρεσε να καταγγείλει το περιστατικό και να οδηγήσει το δράστη στην δικαιοσύνη.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι το ιατρικό έγγραφο το οποίο υπάρχει στην δικογραφία, αναφέρει από την αρχή ότι το θύμα προσήλθε στο νοσοκομείο και ανέφερε ξυλοδαρμό.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόστολος Λύτρας: Στο αυτοκίνητό τους χτύπησε τη σύζυγό του

Ελλάδα / «Έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο βρίζοντας και μου έριξε την πρώτη μπουνιά»: Σοκάρει η Σοφία Πολυζωγοπούλου για τον ξυλοδαρμό της από τον Λύτρα

«Ούρλιαζα βοήθεια και τον παρακαλούσα να σταματήσει, ενώ το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίματα και τα κατάπινα και ένιωθα ότι πνίγομαι» - Η συγκλονιστική κατάθεση της συζύγου του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ