Σοβαρά επεισόδια στο ΑΠΘ με έναν τραυματία

Σοβαρά επεισόδια στο ΑΠΘ με έναν τραυματία Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
10

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ ένας φύλακας τραυματίστηκε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του αθηναϊκού πρακτορείου, περίπου 100 άτομα νεαρής ηλικίας, ντυμένα στα μαύρα, επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα της αίθουσας όπου συνεδρίαζε η Σύγκλητος, στο κτίριο διοίκησης.

Το thestival.gr αναφέρει ότι σκοπός τους ήταν να παραβρεθούν στη συνεδρίαση της Συγκλήτου και να καταγγείλουν τον αποκλεισμό των φοιτητών από αυτήν.

Ο αναπληρωτής πρύτανης Έρευνας και Συντονισμού, αν. καθηγητής του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών Θεόδωρος Λαόπουλος ενημέρωσε για το συμβάν την εισαγγελίας, ενώ τα μέλη της Συγκλήτου του ΑΠΘ παραμένουν στην αίθουσα συνεδρίασης.

Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας δεν βρισκόταν στη συνεδρίαση της Συγκλήτου, καθώς είναι σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM