Σέρρες: Στο νοσοκομείο 7χρονος μετά από επίθεση σκύλου

Σέρρες: Στο νοσοκομείο 7χρονος μετά από επίθεση σκύλου Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Ένας σκύλος επιτέθηκε σε έναν 7χρονο τραυματίζοντας τον, στην περιοχή των Σερρών. 

Με τραύματα στο κεφάλι οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών το 7χρονο αγόρι έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε από σκύλο την ώρα που έκανε ποδήλατο. 

Το γεγονός, που επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία, συνέβη τα προηγούμενα 24ωρα, στο Νέο Σκοπό, του Δήμου Εμμ. Παππά Σερρών. 

Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, ο μεγαλόσωμος σκύλος διέφυγε από την περίφραξη του σπιτιού και όρμησε στον 7χρονο που έκανε αμέριμνος ποδήλατο. Ο 64χρονος κηδεμόνας του σκύλου, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Εμ. Παππά, ενώ αύριο αναμένεται να εξέλθει από το νοσοκομείο το 7χρονο παιδί. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM
Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ελλάδα / Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ τόνισε ότι η σεισμική συμπεριφορά αυτή είναι αναμενόμενη, με δονήσεις της τάξεως των 4 έως 5 Ρίχτερ να διαρκούν συνήθως τρεις έως πέντε ημέρες
LIFO NEWSROOM