Σέρρες: Προσπάθησαν να μπουν στη χώρα με πλαστά μοριακά τεστ

Σέρρες: Προσπάθησαν να μπουν στη χώρα με πλαστά μοριακά τεστ Facebook Twitter
eurokinissi
0

Με πλαστά μοριακά τεστ επιχείρησαν να εισέλθουν στην Ελλάδα, μέσω του τελωνείου του Προμαχώνα Σερρών, τέσσερις Βούλγαροι, που συνελήφθησαν χτες με την αυτόφωρη διαδικασία.

Κατά τους ελέγχους που διενήργησαν αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι επέδειξαν πλαστά έγγραφα μοριακών εξετάσεων (PCR test) που αποτύπωναν ότι είναι αρνητικοί στην Covid-19. Η πλαστότητα προέκυψε ύστερα από έλεγχο επαλήθευσης σε διαγωνιστικό κέντρο της γειτονικής χώρας, όπου υποτίθεται πως είχε διενεργηθεί η εξέταση. Οι συλληφθέντες -τρεις άνδρες και μία γυναίκα- υποβλήθηκαν ακολούθως σε rapid tests, από τα οποία προέκυψε ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Να σημειωθεί ότι η επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος από μοριακή εξέταση εντός των τελευταίων 72 ωρών είναι προϋπόθεση για να εισέλθει κάποιος στη χώρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM