Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η νεαρή κοπέλα θύμα βιασμού, η οποία βρέθηκε σε ημιθανή κατάσταση πριν από τρεις ημέρες στην άκρη του δρόμου, στο Ζεφύρι.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις βιάστηκε στη συνέχεια από άγνωστους δράστες.

 

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα «ρίξει φως» στην υπόθεση αυτή. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη.

 

Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι την γυναίκα την μετέφεραν από άλλο σημείο, στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν σε πρώτη φάση να διαπιστώσουν τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να εντοπίσουν συγγενείς της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανότατα αλλοδαπή 20 – 30 χρόνων. Ωστόσο δεν έχουν ακόμη καταφέρει να τη συνδέσουν με κάποια δήλωση εξαφάνισης ή με κάποιο στοιχείο που θα μαρτυρά ποια είναι ενώ κανείς δεν έχει εμφανιστεί ως μάρτυρας στις αρχές.

 

Οι αστυνομικοί πήραν δείγματα DNA που εντόπισαν στα νύχια της, προκειμένου να ψάξουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του ή των βιαστών της.

 

Παράλληλα οι αρχές αναζητούν υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια στο Κρατικό της Νικαίας όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.