Σε διαθεσιμότητα οι 2 αστυνομικοί που κατηγορούνται για βιασμό 19χρονης σε τμήμα

Αστυνομικός Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δυο αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης, μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. 

Σε βάρος των δύο ειδικών φρουρών διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. 

Οι δύο ένστολοι συνελήφθησαν σήμερα. Η 19χρονη, που κατήγγειλε ότι τη βίασαν τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα στο αστυνομικό τμήμα, εξετάστηκε από ιατροδικαστή και από ψυχολόγο πραγματογνώμονα της αστυνομίας και ακολούθησε η σύλληψη των δύο αστυνομικών. 

Το απόγευμα της Παρασκευής οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οδηγήθηκαν ενώπιον εισαγγελέα. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM