Ελάχιστα συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου του 69χρονου ξενοδόχου, που βρέθηκε απανθρακωμένος στη Σαντορίνη, μπόρεσε να διεξάγει η ιατροδικαστική έρευνα.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το ethnos.gr, το έργο του ιατροδικαστή δυσχεραίνει το γεγονός ότι η σορός είχε απανθρακωθεί.

 

Αποτέλεσμα, ήταν ο ιατροδικαστής να ζητήσει τη διενέργεια επιπλέον εξετάσεων (dna κ.λπ).

 

«Τα οστά ήταν κατεστραμμένα. Ολοκληρωτικά. Δεν υπήρχε τρόπος να διαπιστωθεί εάν κάποια ίχνη που υπήρχαν στα οστά προήλθαν πριν ή μετά την απανθράκωση από την πυρκαγιά. Θα γίνουν και άλλες έρευνες από εδώ και πέρα. Αρχικά μέσω dna θα γίνει η ταυτοποίηση του πτώματος», εξηγεί πηγή από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε το Mega, οι έρευνες της αστυνομίας συγκλίνουν σε ένα πρόσωπο.

 

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο ώσπου να ολοκληρωθούν και οι νέες ιατροδικαστικές εξετάσεις δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα.

 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Mega, εάν αποδειχθεί σχέση με συγκεκριμένο πρόσωπο, το κίνητρο εικάζεται ότι οι είναι προσωπικές διαφορές.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του.

 

Η φωτιά είχε ξεσπάσει στη ρεσεψιόν και, μετά την κατάσβεση, εντοπίστηκε το πτώμα του ιδιοκτήτη.

 

Ωστόσο, η υπόθεση φέρεται να περιπλέκεται καθώς, δίπλα στο απανθρακωμένο πτώμα του 69χρονου εντοπίστηκαν ίχνη από κηλίδες αίματος.

 

Την υπόθεση ερευνά τώρα η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η φωτιά και ο θάνατος του άνδρα συνδέονται με εγκληματική ενέργεια.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.