Σάμος: Νέο ρεκόρ επισκεπτών από την Τουρκία

Σάμος: Νέο ρεκόρ επισκεπτών από την Τουρκία Facebook Twitter
Πυθαγόρειο Σάμου / Φωτ.: Eurokinissi
0

Νέο ρεκόρ επισκεπτών από την Τουρκία καταγράφηκε στη Σάμο, σύμφωνα με τα στοιχεία των αφίξεων του τετραημέρου 10 με 14 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Σάμου αποβιβάστηκαν 5.305 άτομα και στο λιμάνι του Πυθαγορείου 1.382.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 10 Ιουλίου αποβιβάστηκαν 637 άτομα στο λιμάνι Βαθέος και 278 στο Πυθαγόρειο και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 824 άτομα έφθασαν στο Βαθύ της Σάμου και 254 στο Πυθαγόρειο. Το μεγαλύτερο «κύμα» αφίξεων σημειώθηκε το Σάββατο 12 Ιουλίου, με 1.866 στην πόλη της Σάμου και 295 στο Πυθαγόρειο. Την Κυριακή 13 του μήνα, οι επιβαίνοντες στο Βαθύ ανήλθαν στους 1.115 και στο Πυθαγόρειο στους 274.

Τέλος, τη Δευτέρα στις 14 Ιουλίου, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι Βαθέος 863 άτομα και στο Πυθαγόρειο 281.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν προβλήματα στο λιμάνι, κυρίως της Σάμου, εξαιτίας των αναμονών για τον διαβατηριακό έλεγχο και την έκδοση ταχείας βίζας. Εντός του τετραημέρου εκδόθηκαν 900 βίζες expess.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ