Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο Ρούμπεν Σεμέδο που θα περάσει ξανά το κατώφλι του ανακριτή την ερχόμενη Πέμπτη. 

 

Ο συγκατηγορούμενός του έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

 

Σύμφωνα με την 17χρονη κοπέλα, η οποία το βράδυ της Κυριακής κατέθεσε παρουσία ειδικού ψυχολόγου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε μαζί με την φίλη της σε κατάστημα της Γλυφάδας και στη συνέχεια στον Ωρωπό, μαζί με τον αμυντικό του Ολυμπιακού και τον Νιγηριανό. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγαν στο σπίτι του Σεμέδο, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν. 

 

«Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία… Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία…» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, η καταγγέλλουσα. 

 

Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή ο ποδοσφαιριστής φώναξε στους δημοσιογράφους πως είναι αθώος. «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά», υποστήριξε.

 

Οι δύο άνδρες είναι αντιμέτωποι με την βαρύτατη κατηγορία του ομαδικού βιασμού, μετά την καταγγελία 17χρονης ότι εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, τη βίασαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή.