Ρόδος: Μητέρα καταγγέλλει πως 18χρονος βίασε τον 13χρονο αδελφό του μπροστά σε φίλο του

Ρόδος: Μητέρα καταγγέλλει πως 18χρονος βίασε τον 13χρονο αδελφό του μπροστά σε φίλο του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Μία μητέρα από τη Ρόδο κατήγγειλε τον 18χρονο γιο της για τον βιασμό του 13χρονου αδελφού του.

Η μητέρα κατήγγειλε την Τετάρτη ότι ο 13χρονος έπεσε θύμα βιασμού από τον 18χρονο αδελφό του, παρουσία 18χρονου φίλου του τελευταίου. Η μητέρα ανέφερε ότι τα δύο παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική». Επίσης, κατήγγειλε ότι ο μεγαλύτερος γιος της είχε βιάσει τον μικρότερο και πριν από ένα χρόνο, αναφέροντας ότι το περιστατικό είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της.

Ο 18χρονος φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ καταγγέλθηκε ότι επέδειξε παρόμοια συμπεριφορά και έναντι της ανήλικης αδελφής του. Ο συνομήλικος φίλος του υποστήριξε ότι είδε το περιστατικό, αλλά δεν ήταν παρών καθ'όλη τη διάρκειά του, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Δημοκρατικής».

Για την υπόθεση η εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις στους δύο 18χρονους που συνελήφθησαν και στον 47χρονο που δεν συνελήφθη κατά περίπτωση για βιασμό κατ' εξακολούθηση, συνέργεια σε βιασμό, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία, γενετήσια πράξη μεταξύ αδελφών και συνέργεια στην τελευταία πράξη.

Για την υπόθεση διορίστηκε ψυχολόγος ως πραγματογνώμονας και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στον ανήλικο. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στις οικίες των κατηγορούμενων και κατάσχεσαν ένα παιδικό παντελόνι, ένα παιδικό εσώρουχο, δύο κινητά τηλέφωνα και έναν φορητό υπολογιστή. Επίσης, μετέβησαν σε καλύβα όπου- σύμφωνα με την καταγγελία, διεπράχθη ο βιασμός, αλλά δεν εντόπισαν ευρήματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ