Ρόδος: Έλαβε ειδοποιητήριο με πρόστιμο 6.648.444 ευρώ για τροχονομική παράβαση

Ρόδος: Έλαβε ειδοποιητήριο με πρόστιμο 6.648.444 ευρώ για τροχονομική παράβαση Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Μια γυναίκα στη Ρόδο έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, με το ποσό να ανέρχεται σε 6.648.444 ευρώ.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, η γυναίκα έλαβε το ειδοποιητήριο  στα τέλη του περασμένου Ιουνίου. Η ειδοποίηση αφορούσε οφειλή από πρόστιμο σε τροχονομική παράβαση με τις αρμόδιες υπηρεσίας να την καλούν να εξοφλήσει άμεσα το ποσό.

Αφού σκέφτηκε ότι πρόκειται προφανώς περί λάθους, πήγε στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες με το ειδοποιητήριο, ενώ απευθυνόμενη στον αρμόδιο υπάλληλο φέρεται να του είπε: «Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο υπάλληλος παραδέχθηκε ότι πρόκειται περί λάθους και έσπευσε να την καθησυχάσει, λέγοντας ότι θα διορθωθεί το λάθος.

Το ειδοποιητήριο με το πρόστιμο των 6.648.444 ευρώ:

Ρόδος: Έλαβε ειδοποιητήριο με πρόστιμο 6.648.444 ευρώ για τροχονομική παράβαση Facebook Twitter

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία οδήγησε στις δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Ελλάδα / Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα: Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία και οι δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Δύο εκατ. κόστισε η διπλή δολοφονία στη Βάρη το 2020 - Για 60 ανθρωποκτονίες σε όλη την Ευρώπη κατηγορούνται οι εμπλεκόμενοι μαφιόζοι
NEWSROOM