Ακυρώθηκε η συναυλία που θα έδινε το βράδυ του Σαββάτου ο Αντώνης Ρέμος σε beach bar της Ρόδου

 

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο Instagram, η διεύθυνση του καταστήματος «Santa Marina» ανακοινώνει πως η προγραμματισμένη για το Σάββατο συναυλία του Αντώνη Ρέμου δεν θα πραγματοποιηθεί «λόγω COVID-19». 

 

Ρόδος: Ακυρώθηκε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου - Τι έχει συμβεί

 

«Λυπούμαστε για την αναστάτωση. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρεται στο σχετικό story στο Instagram.

 

Σημειώνεται ωστόσο πως με stories που αναρτήθηκαν στον ίδιο, επίσημο, λογαριασμό νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου, το «Santa Marina» κάνει γνωστό στους πελάτες του πως τηρούνται όλες οι ενδεδειγμένες αποστάσεις ασφαλείας. 

 

Ρόδος: Ακυρώθηκε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου - Τι έχει συμβεί

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», συνελήφθη και κρατείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με εντολή του εισαγγελέα Υπηρεσίας, μετά από εντολές των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας. Παράλληλα το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, σχημάτισαν δικογραφίες «για την κατασκευή προσωρινής πλωτής εξέδρας στην οποία προχωρησε το κατάστημα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της συναυλίας, όπως έχει συμβεί εξάλλου και τις προηγούμενες χρονιές σε ανάλογες εκδηλώσεις».

 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η δικογραφία σχηματίστηκε καθώς «τίθενται θέματα που αφορούν στη λειτουργία του καταστήματος» και υπογραμμίζεται ότι η υπόθεση «εξελίσσεται σε μείζον θέμα στο νησί της Ρόδου και όχι μόνο». 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποψινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου ήταν sold out.