Ρέθυμνο: 22χρονος νεκρός από πυροβολισμούς- Αναζητείται ο δράστης

Κρήτη - Έγκλημα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου – Σκότωσε 22χρονο έξω από το σπίτι της αδερφής του Facebook Twitter
Φωτ.: αρχείου: EUROKINISSI
0

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Αστυνομία έπειτα από τη δολοφονία ενός 22χρονου στην περιοχή Αργουλιό, στον Μυλοπόταμο Κρήτης.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 45χρονος συγχωριανός του, ο οποίος πυροβόλησε τέσσερις φορές τον νεαρό έξω από το σπίτι της αδερφής του.

Πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται το το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) αναφέρουν είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών για διαφορές που είχαν για τα χειμαδιά και περιοχή βοσκότοπων. Αφού οι δύο άνδρες λογόφεραν, ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και μετέβη στο σπίτι της αδερφής του. Ο 45χρονος τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.  Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με το neakriti, ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM