Απόπειρα απαγωγής ανήλικης στη Ραφήνα: «Μου φώναζε να μπω στο αυτοκίνητο» - Τι κατέθεσε η 13χρονη

Ραφήνα: «Μου φώναζε να μπω στο αυτοκίνητο»: Νέα στοιχεία για την απόπειρα απαγωγής 13χρονης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINΙSSI
0

Νέες λεπτομέρειες για την απόπειρα απαγωγής μιας 13χρονης στη Ραφήνα φέρνει στο φως η σχετική δικογραφία με όσα κατέθεσε η ανήλικη για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το protothema.gr, από το διαβιβαστικό της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προκύπτει πως το περιστατικό συνέβη στις 23:15 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. 

«Επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα. Ήμουν κοντά στην πλατεία και δίπλα μου το αμάξι. Κατέβαινα από Αραθίνες και με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με παει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα, δεν έλεγε κάτι άλλο. Στην αρχή μου είπε γεια σου κούκλα τι κάνεις και μετα μου φώναζε να μπω στο αυτοκίνητο. Μετά έστριψε ανάποδα», φέρεται να κατέθεσε η 13χρονη. 

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, ανέφερε όσα συνέβησαν στα συγγενικά της πρόσωπα, που ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία, δίνοντας περιγραφή του οχήματος του άνδρα, ο οποίος την είχε προσεγγίσει. 

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης, γύρω στις 12:10, ενώ είχε λάβει σήμα για την απόπειρα απαγωγής, κατάφερε να εντοπίσει το λευκό αυτοκίνητο στην περιοχή της Παλλήνης και συνέλαβε τον άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος είναι 46 ετών και έχει απασχολήσει τις αρχές για απάτες στην περιοχή καθώς παρουσιαζόταν ως λογιστή, ενώ στο όχημα βρέθηκαν υπνωτικά χάπια. Επίσης, ερευνάται αν έχει αποπειραθεί να απαγάγει και άλλα παιδιά στο παρελθόν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ