Αμφιλοχία: Νεκρός βρέθηκε 53χρονος μέσα στο σπίτι του

Πτώμα σε αποσύνθεση βρέθηκε στην Αμφιλοχία Facebook Twitter
0

Ένας 53χρονος άνδρας, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Αμπελάκι της Αμφιλοχίας.

Όπως αναφέρει το agrinionews το περιστατικό ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου, όταν οι κάτοικοι της περιοχής ανησύχησαν από μια έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το σπίτι του άτυχου άνδρα.

Μέσα στη μονοκατοικία, εντόπισαν το σώμα του 53χρονου, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε ήδη αρχίσει να αποσυντίθεται, υποδηλώνοντας ότι ο θάνατός του είχε επέλθει αρκετές μέρες νωρίτερα.

Αν και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός υποδηλώνει ότι ο θάνατος του 53χρονου ήταν φυσικός και πιθανόν προκλήθηκε από κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM