Ψυχικό: Πώς άδειασαν τις θυρίδες από το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας; Στο μικροσκόπιο οι επαφές 4 θυμάτων

Ψυχικό: Πώς άδειασαν τις θυρίδες από το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας; Στο μικροσκόπιο οι επαφές 4 θυμάτων Facebook Twitter
ψυχικό: Στο μικροσκόπιο των αρχών τηλέφωνα και επαφές των 4 «θυμάτων» - Για την εξιχνίαση της κλοπή σε θησαυροφυλάκιο τράπεζας (Pixabay)
0

Στις επαφές των τεσσάρων γυναικών αναζητά η αστυνομία τους δράστες της «κινηματογραφικής» κλοπής σε θυρίδες υποκαταστήματος τράπεζας στο Νέο Ψυχικό.

Οι ερευνητές αναζητούν ίχνη από περίεργες κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα των τεσσάρων θυμάτων αλλά και δρομολόγια από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και κινήσεις συγκεκριμένων ατόμων, σε επίσης συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οι αναλυτές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, κάνουν λόγο για μια επαγγελματική δουλειά, σχεδιασμένη από ανθρώπους που γνώριζαν λεπτομέρειες για το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας στη λεωφόρο Κηφισιάς.

Σύμφωνα με «απόλυτα έγκυρες πληροφορίες», που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, η πρώτη από τις τέσσερις καταγγελίες των γνωστών Αθηναίων, που λήστεψαν, έγινε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Τότε, σύζυγος γνωστής οικογενείας των βορείων προαστίων μετέβη στο Α.Τ Ψυχικού και κατήγγειλε ότι άγνωστοι παραβίασαν τη θυρίδα που διατηρούσε σε τραπεζικό υποκατάστημα κοντά στο Κολέγιο Αθηνών, στο Ψυχικό και άρπαξαν 42.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 3.000.000 ευρώ.

Σύντομα, ακολούθησε δεύτερη καταγγελία από άλλη σύζυγο γνωστού επιχειρηματία.  Η καταγγελία έκανε λόγο για το ίδιο υποκατάστημα ενώ σε αυτή την περίπτωση έλειπαν κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ και 75 χρυσές λίρες.

Ακολούθησαν δύο ακόμα καταγγελίες. Η μια γυναίκα κατήγγειλε ότι της πήραν από θυρίδα 1.000.000 σε κοσμήματα και η άλλη 130.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής. Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν για καταθέσεις όλοι οι υπάλληλοι που εργάζονται στο συγκεκριμένο υποκατάστημα και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας θα ελεγχθεί.

Οι δράστες φέρεται να αφαίρεσαν το περιεχόμενο από τέσσερις θυρίδες, που βρίσκονταν σε ειδικό ασφαλή χώρο στο θησαυροφυλάκιο του υποκαταστήματος της τράπεζας. Ωστόσο το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι δεν έγιναν αντιληπτοί από κανέναν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ