Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο Φιλιππίδης

Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο Φιλιππίδης Facebook Twitter
0

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, πήρε ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος έφτασε το πρωί από την Κωνστνατινούπολη με αεροσκάφος των τουρκικών αερογραμμών.  Ο Φιλιππίδης θα κρατηθεί στη ΓΑΔΑ.


Λίγο προτού οδηγηθεί στο εσωτερικό του κτιρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, ο Αγγ. Φιλιππίδης, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Προσήλθα οικειοθελώς, όπως υποσχέθηκα χθες το βράδυ». Όπως εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι απελάθηκε από την Τουρκία μετά και το δεύτερο ένταλμα που είχε εκδοθεί εις βάρος του.

Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών συννενοήθηκε χθες βράδυ με τις αρμόδιες τουρκικές αρχές την επάνοδο του Φιλιππίδη στην Ελλάδα προκειμένου να συλληφθεί στο Ελ. Βενιζέλος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ελλάδα / Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ο 61χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «παρερμήνευσε την ηλικία της μαθήτριας», καθώς –όπως ισχυρίστηκε– «έδειχνε μεγαλύτερη και είχε επαφές με ενήλικες στο διαδίκτυο»
LIFO NEWSROOM