Προσωρινή διακοπή δρομολογίων του τραμ την Κυριακή

Προσωρινή διακοπή δρομολογίων του τραμ την Κυριακή Facebook Twitter
1

Προσωρινή διακοπή αύριο Κυριακή στα δρομολόγια του τραμ, λόγω εργασιών.

Ειδικότερα, στο τμήμα του δικτύου του τραμ από τη στάση «Κασομούλη» έως τη στάση «Αμφιθέας» στο Παλαιό Φάληρο, θα υπάρξει διακοπή δρομολογίων την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, από τις 07:00 έως τις 09:00 το πρωί.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, η διακοπή των δρομολογίων γίνεται λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο εναέριο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη και θα υπάρξει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο δίκτυο του τραμ στην περιοχή.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την στάση «Παναγίτσα» προς «Ασκληπιείο Βούλας» και προς «Γήπεδο Καραϊσκάκη».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια