Προνόμια εμβολιασμένων: Πενθήμερη άδεια σε φαντάρους που θα εμβολιαστούν

Προνόμια εμβολιασμένων: Πενθήμερη άδεια σε φαντάρους που θα εμβολιαστούν Facebook Twitter
eurokinissi
0

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε χτες ότι η κυβέρνηση προτίθεται να δώσει κίνητρα στους στρατιωτικούς και τους στρατεύσιμους έτσι ώστε να κάνουν το εμβόλιο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σε διευκρινιστικές ανακοινώσεις σήμερα ξεκαθάρισε ότι δεν θα καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στον Στρατό, ωστόσο θα δοθούν κίνητρα στους στρατεύσιμους για να εμβολιαστούν.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, θα δίνεται πενθήμερη άδεια σε όσους στρατεύσιμους επιλέξουν να εμβολιαστούν.

«Στο εξής, μόνιμοι και στρατεύσιμοι θα έχουν τη δυνατότητα, αλλά και κίνητρα, να εμβολιάζονται μέσα στις μονάδες τους. Όποτε το θελήσουν οι πρώτοι και με τη στράτευσή τους οι δεύτεροι. Κι αυτό γιατί η ζωή στο στράτευμα είναι από τη φύση της ομαδική και συνεπώς ο συγχρωτισμός είναι αναπόφευκτος», είχε υπογραμμίσει ο κ. Μητσοτάκης. Λεπτομέρειες θα δοθούν ωστόσο εντός της ημέρας από τους αρμόδιους φορείς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτίριο της Siemens

Ελλάδα / Υπόθεση Siemens: Αθώοι οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο των «μαύρων» ταμείων

Οι δικαστές έκριναν ότι οι κατηγορούμενοι πρέπει να απαλλαγούν από την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και να παύσει η σε βάρος τους ποινική δίωξη για πράξεις μέχρι το 2002, λόγω παραγραφής
NEWSROOM
Allou Fun Park

Ελλάδα / Το Allou Fun Park στρέφεται κατά δημοσιογράφων: «Ψεύδη και ανακρίβειες» για τις συνθήκες του ατυχήματος

«Η επιχείρηση μας και οι 250 εργαζόμενοι δεχόμαστε σχεδόν σε καθημερινή βάση αβάσιμες και τεχνικά ανεπέρειστες κατηγορίες από δυο πασίγνωστους δημοσιογράφους»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ