Προνόμια εμβολιασμένων: Πενθήμερη άδεια σε φαντάρους που θα εμβολιαστούν

Προνόμια εμβολιασμένων: Πενθήμερη άδεια σε φαντάρους που θα εμβολιαστούν Facebook Twitter
eurokinissi
0

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε χτες ότι η κυβέρνηση προτίθεται να δώσει κίνητρα στους στρατιωτικούς και τους στρατεύσιμους έτσι ώστε να κάνουν το εμβόλιο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σε διευκρινιστικές ανακοινώσεις σήμερα ξεκαθάρισε ότι δεν θα καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στον Στρατό, ωστόσο θα δοθούν κίνητρα στους στρατεύσιμους για να εμβολιαστούν.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, θα δίνεται πενθήμερη άδεια σε όσους στρατεύσιμους επιλέξουν να εμβολιαστούν.

«Στο εξής, μόνιμοι και στρατεύσιμοι θα έχουν τη δυνατότητα, αλλά και κίνητρα, να εμβολιάζονται μέσα στις μονάδες τους. Όποτε το θελήσουν οι πρώτοι και με τη στράτευσή τους οι δεύτεροι. Κι αυτό γιατί η ζωή στο στράτευμα είναι από τη φύση της ομαδική και συνεπώς ο συγχρωτισμός είναι αναπόφευκτος», είχε υπογραμμίσει ο κ. Μητσοτάκης. Λεπτομέρειες θα δοθούν ωστόσο εντός της ημέρας από τους αρμόδιους φορείς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM