Προφυλακιστέο το μέντιουμ των "επωνύμων"

Προφυλακιστέο το μέντιουμ των "επωνύμων" Facebook Twitter
3

Στην φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία της, η 44χρονη βασική κατηγορουμένη στην υπόθεση εξαπάτησης πελατών της μέσω μελλοντογικών προβλέψεων, που υποστήριζε πως έκανε.

 

Μαζί της οδηγήθηκαν σήμερα για να απολογηθούν ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας οι τέσσερις συνεργάτιδές της, για τις οποίες, ανακρίτρια και εισαγγελέας, έκριναν ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθερες μετά τη λογοδοσία τους για την υπόθεση. Στις τρεις από αυτές επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα, ενώ για την τέταρτη κρίθηκε ότι δεν χρειάζεται κανένας όρος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, τόσο η 44χρονη, όσο και οι συγκατηγορούμενές της, παρέδωσαν στην ανακρίτρια υπομνήματα, στα οποία αρνούνται τις πράξεις που τους αποδίδονται. Η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τους μετά από καταγγελία γυναικών ότι εξαπατήθηκαν, δίνοντας στο μέντιουμ πολλές χιλιάδες ευρώ.

 

Η 44χρονη φέρεται να αρνείται τα ποσά που ανέφεραν οι καταγγέλουσες πως της έδωσαν, προσδιορίζοντας το σύνολο των χρημάτων που έλαβε σχεδόν στο μισό από το καταγγελόμενο: «Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα που με κατηγορούν, ποτέ. Όσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει στον λογαριασμό μου. Είναι 24.000 ευρώ από τη μία καταγγέλουσα και 19.000 από την άλλη. Σε καμία από τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού τους προσώπου. Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια», ανέφερε.

 

Σύμφωνα με το μέντιουμ, οι καταγγέλουσες πελάτισσές της «ήθελαν και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο ιμάμη. Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για να αποσπάσουμε χρήματα. Η μία από τις καταγγέλουσες ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά, που αποδειχθεί ότι δεν έπρεπε να εισπραχθούν, δεν έχω πρόβλημα να τα επιστρέψω. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο σύζυγός της».

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM