Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Από το μπλακ άουτ καταστράφηκαν 66 δόσεις εμβολίων στο Δρομοκαΐτειο

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Από το μπλακ άουτ καταστράφηκαν 66 δόσεις εμβολίων στο Δρομοκαΐτειο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Εξαιτίας του μπλακ άουτ που υπήρξε σε πολλές περιοχές το βράδυ της Κυριακής προκλήθηκε πρόβλημα στο Δρομοκαΐτειο, με συνέπεια να καταστραφούν 66 δόσεις εμβολίων για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Παρότι δούλεψε η γεννήτρια στο φαρμακείο του νοσοκομείου, όπου είναι αποθηκευμένα τα εμβόλια, υπήρξε βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα, με αποτέλεσμα να σταματήσει για αρκετή ώρα η λειτουργία του ψυγείου, δήλωσε ο Μιχάλης Γιαννάκος στο newsit.

«Στο ψυγείο φυλάσσονταν 11 φιαλίδια εμβολίων Pfizer, τα οποία αντιστοιχούν σε 66 δόσεις, προγραμματισμένες να γίνουν σήμερα σε πολίτες άνω των 80 ετών», συμπλήρωσε ο ίδιος. Ο κ. Γιαννάκος ανέφερε επίσης ότι σε επικοινωνία με το υπουργείο Υγείας «μας είπαν ότι αυτά τα εμβόλια καταστράφηκαν και πως πρέπει να τα πετάξουν». Τα ραντεβού που είχαν κλείσει οι πολίτες για να εμβολιαστούν εκεί σήμερα μετατίθενται για αύριο, Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ πριν από το μπλακ άουτ έγινε ένα ακόμη περιστατικό στο Δρομοκαΐτειο το βράδυ της Κυριακής. Περίπου στις 22:45 ένας άνδρας που είχε εισέλθει και στο παρελθόν στο νοσοκομείο προσέγγισε το κτίριο των οξέων περιστατικών. Ο εισβολέας έσπρωξε τη νοσηλεύτρια που βρισκόταν εκεί, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή ο άνδρας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ