Προβλήματα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα μετά την πολυήμερη κακοκαιρία

Προβλήματα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα μετά την πολυήμερη κακοκαιρία Facebook Twitter
0

Φαίνεται πως δεν έχουν τέλος τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο χιονιάς στη Δυτική Θεσσαλία και ιδιαίτερα στις πόλεις της Καρδίτσας και των Τρικάλων.

Στην Καρδίτσα, δυσκολίες παρατηρούνται στην κυκλοφορία σε απομακρυσμένες συνοικίες, ενώ ιδιαίτερα πρέπει να προσέχουν οι πεζοί, λόγω της ολισθηρότητας των πεζοδρομίων. Τα σχολεία στην πόλη της Καρδίτσας είναι κλειστά, ενώ σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος, υπογραμμίζει πως η πόλη βρίσκει τους κανονικούς της ρυθμούς σιγά-σιγά, ενώ οι εργασίες καθαρισμού συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Στην πόλη των Τρικάλων, η απόφαση του δήμου Τρικκαίων να λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία προκάλεσε διαμαρτυρίες γονέων που έχουν παιδιά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, για έλλειψη πρόσβασης στις σχολικές μονάδες.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου αναφερόμενος στο θέμα τόνισε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως κανένα σχολείο δεν ανέφερε πρόβλημα στην επίσημη Διεύθυνση Παιδείας του δήμου Τρικκαίων που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των σχολείων, για να προσθέσει πως οι δρόμοι είναι ανοικτοί.

Η τελευταία χιονόπτωση σε συνδυασμό με το χιονόνερο και τις βροχές, αρχίζει και δημιουργεί ένα άλλο είδος «χιονιού», με μείγμα από λάσπη, προκαλώντας και νέα προβλήματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι αιτήσεις αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της

Ελλάδα / Ελένη Τοπαλούδη: Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι αιτήσεις αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο δράστες έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του ομαδικού βιασμού
NEWSROOM